فناوری اطلاعات در برگیرنده تمام فناوری های پیشرفته نحوۀ ارتباط و انتقال داده ها در سامانه های مخابراتی است.

.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
نظر سنجی
دیگر موارد
آمار وب سایت

 همیشه به روزرسانی با بهبود عملکرد همراه نیست؛ شاید این جمله باور نکردنی باشد ولی مصداق واقعی آن هنگام مقایسه اندروید ۴.۳ و ۴.۴ قابل مشاهده است. شرکت OptoFidelity با استفاده از نرم‌افزار VideoMultimeter خود چندین آزمایش برای بررسی پخش ویدئو توسط این دو سیستم عامل ترتیب داده و نتایج به دست آمده به طرز شگفت‌آوری بر پیروزی نسخه قبلی یعنی اندروید ۴.۳ دلالت دارد.

نشان دادن انحراف به صورت یک حرکت سریع روی صفحه، اولین نتیجه حاصل از این آزمایش‌ها بود.
دومین نتیجه نرخ انحراف از فریم بر ثانیه بوده که نرخ میانگین فریم را با سرعت مورد انتظار مقایسه می‌کند و هر درصد اختلاف با نرخ مورد انتظار نشان از یک نقطه خطا در پخش دارد.

آخرین عامل مورد سنجش هم فریم‌های از قلم افتاده بود و هر فریم از دست رفته منتج به یک نقطه خطا می‌شود.

بهترین نتیجه به کمک نکسوس ۷ مدل ۲۰۱۳ و سیستم عامل اندرویدی ۴.۳ به دست آمد و درست زمانی که به اندروید ۴.۴ ارتقا داده شد دیگر توانایی پخش ویدیوی ۶۰ فریم بر ثانیه چه به صورت HD و چه Full HD را نداشت این در حالی است که اندروید ۴.۳ به راحتی از پس نمایش ۶۰ فریم بر ثانیه برمی‌آمد.

این شرکت ضمن بیان عملکرد بهتر نسخه قبلی اندروید و با اشاره به عدم امکان پخش ویدئوهای ۶۰ فریم بر ثانیه توسط اندروید ۴.۴ اعلام کرد: این به‌روزرسانی به طور مشخص روی کیفیت تماشای ویدیوهایی با سرعت ذکر شده که روز به روز بیشتر هم می شوند، اثر می‌گذارد و کاربر پیش از به‌روزرسانی به نسخه جدید باید این مورد را در نظر بگیرد. البته هنوز منابع دیگر موردی از این مشکل سیستم عامل فعلی اندروید اعلام نکرده‌اند. 

 

به‌روزرسانی همیشه خوب نیست!


:: موضوعات مرتبط: امنیت , ,
:: برچسب‌ها: آندروید ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : IT.Engineer
ت : پنج شنبه 14 آذر 1392
.

 اخبار رسیده حاکی از آن است که شرکت مایکروسافت قصد دارد نسخه بعدی سیستم‌عامل ویندوز را با نام Threshold در سال ۲۰۱۵ میلادی روانه بازار کند.  منابع آگاه از هم‌اکنون تایید کردند که مایکروسافت نسخه بعدی سیستم‌عامل ویندوز را با این نام وارد بازار می‌کند.

نسخه بعدی ویندوز مایکروسافت Threshold نام دارد

 



:: موضوعات مرتبط: وب و اینترنت , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: ویندوز ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : IT.Engineer
ت : پنج شنبه 14 آذر 1392

به دنبال جاسوسی‌های گسترده دولت آمریکا از کاربران سایت‌های مختلف، یاهو تصمیم گرفته تا داده‌های کاربرانش را رمزگذاری کند تا از انتقادهای آنان در امان بماند. 

سرقت گسترده اطلاعات کاربران سایت‌هایی مانند یاهو باعث بی‌اعتمادی و سوءظن شدید مردم به آنها شده و مدیران این سایت‌ها که نگران از دست دادن ترافیک و درآمد خود هستند تلاش می‌کنند به هر نحو ممکن اعتماد کاربران را به خود جلب کنند.

در همین راستا یاهو اعلام کرده که تمامی اطلاعات رد وبدل شده میان کاربران و دیتاسنترهای خود را از سه ماهه اول سال ۲۰۱۴ رمزگذاری می‌کند تا امکان دسترسی دیگر اشخاص و گروه‌ها به آنها وجود نداشته باشد.

ماریسا مایر مدیر عامل یاهو در این مورد گفته است: یاهو تصمیم دارد به دنبال افشای برنامه پریسم، به کاربرانش در مورد حفظ حریم شخصی آنها تضمین دهد و موضع شرکت را در این مورد روشن کند. یاهو هرگز به طور عمدی به دولت اجازه نداده تا به هیچ داده‌ای دسترسی پیدا کند.

یاهو پیش از این هم مدعی شده بود اجازه دسترسی آژانس امنیت ملی آمریکا را به داده‌های شخصی کاربران صادر نکرده است. این در حالی است که افشاگری‌های ادوارد اسنودن نشان می‌دهد جاسوسان این نهاد به سرورهای یاهو به طور مستقیم و آنی دسترسی داشته‌اند. 

 

رمزگذاری یاهو به دلیل جاسوسان آمریکایی


:: موضوعات مرتبط: امنیت , ,
:: برچسب‌ها: جاسوسی ,
:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : IT.Engineer
ت : پنج شنبه 7 آذر 1392
.

 یکی از صاحبان گیرنده تلویزیونی LG Smart TV در کشور بریتانیا به صورت کاملا اتفاقی متوجه شد که تلویزیون یاد شده اطلاعات مربوط به عادات وی برای تماشای شبکه‌های تلویزیونی را از طریق شبکه Wi-Fi ارسال می‌کند و علاوه بر این، از طریق یک سیستم حافظه خارجی که به گیرنده تلویزیونی متصل شده است، دیگر اطلاعات را به یکی از سایت‌های اینترنتی شرکت LG ارسال می‌نماید.

احتمال جاسوسی تلویزیون‌های LG از خانه‌های مردم

 



:: برچسب‌ها: جاسوسی ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : IT.Engineer
ت : شنبه 2 آذر 1392

آزمون کارشناسی ارشد مهندسی IT داراي يك دفترچه براي پاسخگويي سوالات آزمون کارشناسی ارشد مي‌باشد كه اين دفترچه شامل 7 درس كه به ترتيب زبان ـ دروس مشترك ـ اصول و مباني مديريت ـ اصول طراحي پايگاه داده‌ها ـ هوش مصنوعي ـ سيستم عامل و معماري كامپيوتر را شامل مي‌شود اين دفترچه شامل 90 سوال و مدت زمان پاسخگويي 180 دقيقه است. در اين دفترچه گرايش‌هاي تجارت الكترونيك و مهندسي فناوري اطلاعات به درس معماري كامپيوتر پاسخ نمي‌دهد و دو گرايش امنيت اطلاعات و شبكه‌هاي كامپيوتري به درس اصول و مباني مديريت كه داراي ضريب صفر است پاسخ نمي‌دهند.



:: موضوعات مرتبط: منابع آزمون ارشد , ,
:: برچسب‌ها: منابع آزمون , منابع آزمون کارشناسی ارشد , منابع ارشد ,
:: بازدید از این مطلب : 265
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : IT.Engineer
ت : پنج شنبه 17 آذر 1392
موضوعات
صفحات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی